Ana içeriğe atla

Yulaf ezmesi olarak kilo vermek için diyet mutlaka bir yulaf ezmesi değil.

Yulaf ezmesi olarak kilo vermek için diyet mutlaka bir yulaf ezmesi değil. Orada birçok tarifleri: Çorbalar, yulaf Burger. Bazen etkili hatta yulaf suyu olabilir. Aynı zamanda beslenme tavsiye etkinlik getir. Harika hareket şeklini etkiler.

Yulaf kaynatma. Aşırı sıvı vücut görüntüler bir idrar söktürücü olduğunu. Suyu hazırlamak için 2 su bardağı çiğ yulaf gerekir. Tahıl emaye tencereye koyun, kaynar su dökün böylece su tamamen onların battaniye. Gece bırakın, bir havlu ile tava kapağı. Sabah, kaynatma ve içki 100 ml için süzün. 4-5 kez bir gün.

Yulaf çorbası
Malzemeler: ½ su bardağı yulaf ezmesi, havuç, kereviz, biber, maydanoz ve soğan, 3 litre su

İlk suda 15 dakika ilk yulaf ezmesi yemek, daha sonra doğranmış sebzeleri ekleyin ve hazırlıklı hale getirmek için uykuya dalarım. Bitmiş tabakta Yeşiller ve soğan ekleyin.

Diyet köfte Dana eti ve yulaf
Malzemeler: 1 kg. Dana, yulaf ezmesi, 1 yumurta, 1 adet kuru soğan 1 su bardağı.     

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Yulaf ezmesi öncesi su yatağı tamamen kapsar böylece su ile doldurun. Doğranmış soğan ile birlikte dana kıyma atlayın. Yumurta, tüm dikkatle karışımı yulaf ezmesi ekleyin. Daha sonra yavru veya fırında pişirin.

Yulaf ezmesi
Yulaf ve yulaf ezmesi vitaminler a, B1, B6, e, s, hem de magnezyum, manganez, fosfor, kalsiyum, iyot ve demir içerir. Vücut temizler, depresyon ve uyku hali rahatlatmak yardımcı olur. Yulaf ezmesi düzenli olarak yemek gerek, ama her gün değil. Günlük kullanım ile bir organizmanın kalsiyum ve d vitamini araştırma oluşur.

Bir tencerede su 200 ml dökün, bir taşım kaynadıktan. Sonra suya 1/3 bardak yulaf ezmesi gidin. Tuz ve şeker yemek. Şeker yerine bal ile Kuruyemiş ve biraz deli için daha fazla doyma ekleyin.

Yani daha yararlı daha az işlenmiş tahıl. Bu nedenle "Herkül" satın almak daha iyidir. Yulaf lapası kalınlaşır kadar kısık ateşte pişirin. Kapak pot ve birkaç dakika durmak ovsjanke verin. Yulaf lapası hazırdır!

Yulaf ezmesi Scotia
İskoçya'da yulaf ezmesi ana ulusal yemekler biridir. "Porridzh" adı verilir ve tüm veya ezilmiş taneleri yulaf, tuz, şeker, süt ve tereyağı yapılır. Kesinlikle, ama önem gerçek tadı açığa sağlar.

Az yarım saat sürekli karıştırarak, kısık ateşte pişirin. Yemek sırasında porridzh olabilir bize muhafazakar kuvvetler biraz, süt veya krema dökün.

Yorumlar